Tom Waes breekt potten met "Dos cervezas"

De schlager "Dos cervezas" van Tom Waes is goed op weg om de zomerhit van 2010 te worden. Het nummer is het meest gedownloade nummer en komt binnen op nummer 1 in de Vlaamse Top 10. Sommige fans zien in Waes de ideale vertegenwoordiger van ons land op het Eurovisiesongfestival.

In het tv-programma "Tomtesterom" op Eén gaat Waes allerhande uitdagingen aan. Tijdens de voorbije aflvering onderzocht de presentator of hij kon doorbreken als zanger.

Op de netwerksite Facebook is een oproep gelanceerd om Tom Waes naar het Eurovisiesongfestival te sturen. Al meer dan 20.000 mensen steunen de oproep.

"Had ik dat geweten, dan hadden we een topaflevering kunnen maken: Hoe win ik het Eurovisiesongfestival. Ach, laat Tom Dice gerust gaan. Misschien volgend jaar, want we denken aan een derde reeks van "Tomtesteron"", lacht Waes in Het Laatste Nieuws.