Bookmakers zien Tom Dice doorgaan

De bookmakers van gokkantoor Unibet verwachten dat Tom Dice zich met "Me and my guitar" zal kunnen plaatsen voor de finale van het Songfestival. Uit de notering van 5 tegen 1 blijkt dat ze de zanger uit Eeklo in de finale zien.

België moet ook dit jaar proberen om via de halve finale voor het eerst sinds 7 jaar nog eens een plaats in de finale te veroveren.

Voor wie denkt dat Tom Dice de liedjeswedstrijd ook kan winnen, is er goed nieuws. Met een notering van 35 tegen 1 kan je een goede zaak doen.

Topfavoriet voor de overwinning is volgens de bookmakers Azerbeidzjan ("Dip drop" - Safura), daarna volgen Israël ("Milim"- Harel Ska'at) en Duitsland ("Satellite" - Lena Meyer-Landrut). Dit jaar is de top 10, in tegenstelling tot de voorbije jaren, niet gevuld met Oost-Europese landen.