Lady Gaga op half uur tijd weer uitverkocht

Het derde concert van Lady Gaga in ons land was op een half uur tijd uitverkocht. Vanochtend om 9 uur is de verkoop gestart, om 9.30 uur werd al overgeschakeld naar een wachtlijst. De concertorganisatoren onderzoeken of een vierde concert mogelijk is.

Lady Gaga stond afgelopen maandag en dinsdag op het podium in het Sportpaleis in Antwerpen. Op maandag 22 november komt de Amerikaanse popdiva nog eens terug met "The Monster Ball Tour". Maar wie daarvoor tickets wil, is dus te laat. Geïnteresseerden kunnen zich wel laten registreren op een wachtlijst. Mogelijk komen toch nog tickets vrij omdat bestelde tickets onbetaald blijven of omdat er meer stoelen worden vrijgegeven door de productie.

De organisatie raadt af om tickets via tweedehandssites of op de zwarte markt te kopen. Tickets waarvan vastgesteld wordt dat ze zijn doorverkocht, zullen niet aanvaard worden aan de ingang. Dat is makkelijk te controleren via de barcode op de tickets.

Door het overweldigend succes van de Lady Gaga-concerten onderzoekt concertorganisator Live Nation of een vierde concert in ons land mogelijk is.