Nr 5 - "Durf hiervan geen foto te maken!"

Eergisteren vond in het Witte Huis een belangrijk diner plaats, met als eregasten de Mexicaanse president Felipe Calderon en zijn echtgenote Margarita. Op de trap van het Witte Huis werden ze ontvangen door president Obama en diens vrouw, Michelle. Maar het was de chef, verantwoordelijk voor het protocol, die alle aandacht trok.

Toen de wagen van het Mexicaans echtpaar kwam aangereden, gleed Capricia Penavic Marshall immers uit en viel op haar poep. De president, die het zag gebeuren, riep onmiddellijk de aanwezige fotografen toe met "Maak hiervan geen foto!", met het belerende vingertje in de lucht. Michelle voegde eraan toe: "Publiceer de foto in ieder geval niet". Maar intussen gaan zowel foto’s als beelden de wereld rond.

Let in het filmpje ook op de moderne look van de presidentsvrouw, die in de Amerikaanse media hiervoor opnieuw het maximum van de punten krijgt. Ze zou die avond zelfs een geduchte concurrente zijn geweest voor de immer oogverblindende "housewife" Eva Longoria, die ook op het diner aanwezig was.

lees ook