Zoeken naar vierde slachtoffer van Janssen

Het gerecht is van plan om opnieuw graafwerken uit te voeren in de tuin van Ronald Janssen in Loksbergen, een deelgemeente van Halen. Volgens Het Belang van Limburg en Gazet Van Antwerpen zouden de speurders op zoek zijn naar de resten van een mogelijk vierde slachtoffer van Janssen.

Janssen zit in de cel voor de moorden op Kevin Paulus en Shana Appeltans in januari van dit jaar en de moord op Annick Van Uytsel in 2007. De man heeft die feiten bekend.

In zijn verhoor zou hij ook hebben toegegeven dat hij enkele jaren geleden met een vrouwenlijk in zijn autokoffer rondgereden heeft. Volgens de kranten zou hij gezegd hebben dat hij het lichaam in de Oostkantons gedumpt heeft, maar hij weet niet meer precies waar.

De speurders willen niets uitsluiten en  zouden volgende week onderzoeken of Janssen het slachtoffer ergens in zijn tuin begraven heeft. Volgens de kranten zouden voor die zoektocht de grote middelen worden ingezet. Het parket van Hasselt wil geen toelichting geven.