Meer dan 8.300 fans op de "Thuis"-dag

De populaire serie "Thuis" heeft het seizoen vandaag afgesloten met een "Thuis"-dag op het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke in Oost-Vlaanderen. Zo'n 8.300 mensen waren op het evenement aanwezig. Daarmee was de "Thuis"-dag uitverkocht.

Voor de acteurs betekende de dag vooral veel handtekeningen zetten, voor de fans vooral zo veel mogelijk handtekeningen verzamelen. 's Middags konden de aanwezigen aanschuiven aan een barbecue samen met de acteurs. Iedereen kon deelnemen aan de "Thuis"-quiz en wie zin had om zelf eens in "Thuis" te schitteren, kon zich kandidaat stellen. Op het einde van de dag kwamen alle acteurs nog eens samen op het podium. Daar werden ze op een warm applaus onthaald door de fans.

Het thema van het jaar was reizen, omdat Femke en Peggy het in de serie druk hebben met hun reiscafé "De Noorderzon". Dat was ook de inspiratie voor het cadeautje dat alle fans op het einde van de dag meekregen: de "Overal Thuis"-reisbundel met zo'n 100 bladzijden culinaire en andere weetjes over de favoriete reisbestemmingen van de acteurs. Vorig jaar kregen de fans een gelijkaardig cadeau: de "Koken zoals Thuis"-kookbundel.

"Thuis" start maandag aan de laatste week van zijn tv-seizoen. Zoals altijd wordt de reeks afgesloten met een dubbelaflevering op vrijdag.