Jonge overvallers Munsterbilzen verdwenen

Twee jongens van 16 en 17 jaar die vorige week na een overval werden vrijgelaten bij gebrek aan plaats in een jeugdinstelling, zijn verdwenen. Dat meldt de RTBf.

De twee minderjarigen uit Luik en Seraing pleegden vorige week donderdag een overval op een Delhaize in Munsterbilzen. Een van de winkelbedienden kreeg daarbij een klap op het hoofd met de kolf van een pistool.

De overvallers probeerden daarna een auto te carjacken, maar konden uiteindelijk ingerekend worden. Ze waren met een gestolen wagen naar het warenhuis gereden. Omdat er geen plaats was in een gesloten jeugdinstelling, moest de politie hen laten gaan.

Vandaag is er wel plaats, maar de twee jongeren zijn niet meer te vinden. Het parket en de politie zijn op zoek naar de twee.  Ze stonden al bekend voor diefstal met gebruik van geweld en overvallen.