Een lekker hapje om in te bijten

Tijdens de rechtstreekse uitzending van een baseballwedstrijd werd even overgeschakeld naar journaliste Kim Jones, die tussen het publiek stond. Ze ging dieper in op wat er zoal naast het veld kon gegeten worden door de aanwezige supporters. Een van de favoriete snacks bleek varkensvlees op een stokje te zijn. Dat vond ook een supporter, die naast Jones stond mee te luisteren.

Toen er, tijdens de uitleg van Jones, even werd overgeschakeld naar de wedstrijd, hoorde de kijker plots: "Ik kan dit niet geloven. Dit gebeurt helemaal buiten mijn wil. Volgens mij smaakt hij. In ieder geval is hij koud."

Toen ze terug in beeld kwam, bleek een stuk van haar snack weggebeten te zijn. "Heb jij dat gedaan?", vroeg de commentator van dienst. "Neen, ik heb er niet in gebeten", aldus de journaliste. "Dat is ronduit walgelijk", voegde de commentator eraan toe. Jones zei dan: "Ik kan je niet beschrijven hoe weerzinwekkend ik dit vind. (tegen de supporter) Als je nu weggaat, mag je deze snack meenemen."

Vervolgens werden de opgenomen beelden uitgezonden, waarop duidelijk te zien was hoe de supporter wel degelijk in de varkenssnack beet. "Oh my God", was de eindconclusie van de commentator, "maak dat je daar weggeraakt, Kim."

U kan het bewuste fragment hier bekijken.

lees ook