Lucie en Jimmy halen finale "Mijn restaurant"

Lucie en Jimmy (Terrae in Genk) nemen het in de finale van "Mijn restaurant" op tegen Karel en Ken (Karnivale in Aalst). Het restaurant La Muse van Kristof en Silke (Nieuwpoort) kreeg van de kijkers te weinig stemmen tijdens de halve finale van het VTM-programma.

"Het heeft niet mogen zijn. Ik had het echt niet verwacht", reageerde een geëmotioneerde Kristof. Volgens zijn grootvader was dit echter geen eindpunt. "En nu gaan we samen opnieuw starten", probeerde hij zijn kleinzoon op te peppen.

De finalisten moeten nu tijdens het culinaire festival Culinaria² een gerecht bereiden voor 16 sterrenchefs. Die zullen dan voor de kijker een stemadvies uitbrengen.

Op donderdag 10 juni wordt er tijdens een live-uitzending beslist wie de 3e editie van "Mijn restaurant" wint.