STEM 18+ IN OCHTENDPOST OP RADIO 2

Vanmorgen stelden Mounir, Nasrien, Frederick en Marlotte Stem 18+ voor in Ochtendpost op Radio 2.

Nasrien op Radio 2 Vlaams-Brabant

Nasrien zit net als vele andere jongeren met vragen over de verkiezingen. Waar staan de partijen voor, wat is confederalisme en hoe zit het nu precies met BHV. Via Stem 18+ gaat ze op zoek naar een antwoord. Ze hoopt dat ze ook andere jongeren warm kan maken om te gaan stemmen want je stem laten horen, vindt ze belangrijk.

Mounir op Radio 2 Antwerpen

Mounir is blij dat hij één van de jongeren van Stem 18+ is. Hij vindt dat iedereen net als hij op zoek zou moeten gaan naar informatie op maat. Hij heeft al met Alexander De Croo en Jean-Marie Dedecker gepraat, maar wil de komende 2 weken nog meer politici aan de tand voelen.

Eveline op Radio 2 Limburg

Eveline heeft al wat antwoorden op haar vragen gekregen. Ze heeft nog niet alle antwoorden, maar ze is alvast ook uitgenodigd om op 13 juni een dagje mee te draaien op de redactie van Radio 2 Limburg

Marlotte op Radio 2 Oost-Vlaanderen

Marlotte heeft de kopstukken van de verschillende partijen na het debat van de 7e dag aan de tand mogen voelen. Ze vindt dat de boodschap van de politici wat meer to the point mag zijn. Ze hoopt dat ze daar met Stem 18+ wat aan kan doen.

Frederick op Radio 2 West-Vlaanderen

Frederick mocht al een kijkje nemen achter de schermen van de 7e dag. Hij mocht er politici interviewen en dat was best indrukwekkend. Hij vindt politiek heel belangrijk en is blij dat hij via Stem 18+ op zoek kan gaan naar een antwoord op zijn vragen.

lees ook