Terreinwagen botst frontaal op schoolbus

Op de Kamperbaan in Hechtel-Eksel is gisteravond een terreinwagen frontaal ingereden op een schoolbus. De bestuurster van de terreinwagen raakte levensgevaarlijk gewond, twee leerlingen in de bus waren slechts lichtgewond.

"Na de botsing ontstond er paniek bij de leerlingen", zegt Koen Knevels, directeur van het Sint-Elisabeth in Wijchmaal bij Peer. "De busbegeleidster en de mensen van de brandweer en de politie hebben hen zeer goed opgevangen."

Bij de botsing raakten ook enkele leerlingen gewond. "De verwondingen bij de twee leerlingen zijn zeer licht. Het gaat om een bloedneus bij de jongen en om een lichte verwonding aan de kin bij het meisje. Morgen gaan we de busbegeleidster en de betrokken leerlingen opvangen en er de nodige aandacht aan geven", besluit directeur Knevels.