"Iron baby" redt de wereld!

Stel u bent rijk en u heeft een superbegaafd kind dat zojuist het ultieme wapen om de wereld van alle kwaad te verlossen heeft ontworpen. Wat zou er van dat kind dan worden, vraagt u zich wellicht af. De Canadese regisseur Patrick Boivin vond het antwoord: "Iron baby".

Boivins dochtertje wordt in deze erg aandoenlijke parodie omgevormd tot bestrijdster van het kwaad, dat zich aandient in de vorm van kleurrijke, doch in het wild rondschietende konijnen. Maar daar maakt “Iron baby” lasergewijs korte metten mee. Om daarna terug te keren naar haar vertrouwde, rustige babywereldje. Let vooral op de hilarische geluidjes die de baby produceert..

Boivin zegt over het filmpje: “Ik wilde iets doen waardoor ik mijn dochtertje "onsterfelijk" zou maken. Over 25 jaar zal het filmpje nog op internet terug te vinden zijn en kan ze het tonen aan haar eigen dochter. Ik zal dan de coolste opa van de hele stad zijn.”

lees ook