Van den Hoof "Te land, ter zee en in de lucht"

De commerciële zender VTM heeft zijn zomerprogrammatie voorgesteld. Adriaan Van den Hoof zal het programma "Te land, ter zee en in de lucht" presenteren, waarin durvers in zelf geknutselde voertuigen een parcours over water, land of in de lucht trachten af te leggen.

Het programma is een format van de Nederlandse zender TROS en werd daar nog gepresenteerd door Ron Brandsteder en Jack Van Gelder.

Vtm zet van de zomer duidelijk in op het thema "geluk". In "Gelukkig getrouwd" gaat Francesca Vanthielen op zoek naar koppels die de voorbije 20 jaar getrouwd zijn in VTM-programma's of die elkaar door programma's als "All you need is love" en "Blind date" leerden kennen.

Staf Coppens presenteert "Bouwen aan geluk". Terwijl een nietsvermoedende gastheer of -vrouw van een vakantie geniet, gaan familie en vrienden aan de slag in zijn of haar woning. "In het perfecte plaatje" wordt gezocht naar wat Vlaanderen als het ideale geluk aanziet.

In "MasterChef" strijden BV's om de titel van beste chefkok. Dina Tersago presenteert het programma.