"Op een kameel zit ze. Op een kameel!"

De blockbusters die deze zomer in de filmzalen gedropt worden waren voor de New Yorkse komiek Billy Eichner reden genoeg om de mening van de straat op te zoeken. Vooral zijn onvoorwaardelijke steun voor de weinig gewaardeerde "Sex and the City 2" moest de leidraad worden voor zijn gesprekjes. Maar omdat de antwoorden niet altijd waren wat hij verwachtte en omdat veel wandelaars gewoonweg niet geïnteresseerd waren ("Ik was bezig met vlees uit de mond van mijn hond te halen") raakt Eichner helemaal het noorden kwijt.

Hij begint iedereen die hij tegenkomt dan aan te spreken over de belangrijke rol van de kameel in "Sex and the City 2", maar omdat niemand nog reageert, of enkel maar schrikt door zijn directe aanpak, is het hek helemaal van de dam. Gelukkig vindt hij alsnog iemand die enthousiast reageert, hét toppunt voor Eichner.

Hoe komisch het filmpje ook bedoeld is en hoe hilarisch de uitwerking ook is, de realiteit is nooit ver weg van "gewone" straatinterviews met nietszeggende antwoorden en vooral onthutste voorbijgangers, die liever met rust gelaten worden...

lees ook