Reynders en Turtelboom getuige van arrestatie

Annemie Turtelboom (Open VLD) en Didier Reynders (MR) waren gisteravond toevallige getuigen van de arrestatie van de schutter. De ontslagnemende federale ministers waren in de Wetstraat, vlak bij het Warandepark.

Vele mensen waren gisteravond getuige van de arrestatie van de schutter, in het Warandepark. Dat is het park tussen het koninklijk paleis en verschillende overheidsgebouwen zoals het parlement en de ambtswoning van de premier. Bij de getuigen waren ook de ontslagnemende ministers (archieffoto) van Binnenlandse Zaken en Financiën, Annemie Turtelboom (Open VLD) en Didier Reynders (MR).

Annemie Turtelboom (Open VLD) heeft de politie gefeliciteerd met "de snelle arrestatie van de vermoedelijke dader van de dubbele moord". Ze betuigt ook nogmaals haar medeleven met de slachtoffers. "Deze misdaad was tot gisteren ongekend in de Belgische rechtbanken", zei Turtelboom.