Tom Dice stelt Poolse vriendin voor

Tom Dice (20) heeft zich tijdens zijn deelname aan het Songfestival dan toch niet enkel op zijn muziek geconcentreerd. Op zijn Facebookpagina heeft de Belgische zanger bekendgemaakt dat hij een relatie heeft met de Poolse achtergrondzangeres Weronika Bochat (19).

Polen trad in de eerste halve finale vlak voor België op. Tom en Weronika hebben elkaar tijdens de repetities backstage ontmoet.

Maar pas na de halve finale is het echt iets geworden, aldus Tom Dice in de kranten. "Plots was er die eerste kus", vertelt hij in De Standaard. Tijdens de wedstrijd werd de prille liefde wel geheimgehouden. "De klemtoon moest op de muziek liggen, want ik was net geplaatst voor de finale."

Dice denkt niet dat een langeafstandsrelatie onoverkomelijk is. "Als ik nu al zou opgeven wegens de afstand, dan zal ik het me later misschien beklagen dat ik niet geprobeerd heb", zegt de zanger. Door hun drukke agenda's zien Dice en Bochat elkaar wel pas weer op 13 juli.