Altijd maar hetzelfde doen, vrouwen zijn het beu

Het leven draait vaak op routine en dat breekt veel Britse vrouwen zuur op. Volgens een onderzoek bij 3.000 vrouwen blijkt twee derde het gebrek aan afwisseling in hun leven ronduit dramatisch te vinden. ’s Avonds thuiskomen en nog een heel waslijstje van huishoudelijke taken afwerken, maakt hen nog meer depri.

Ongeveer de helft van de vrouwen beweerde het door en door beu te zijn thuis altijd maar hetzelfde te moeten doen: vuile borden afwassen, stofzuigen, de was doen, stof afvegen en de vloer poetsen.

Marketingmanager Elaine Smith zegt aan Daily Mail: “Vrouwen zijn zo hard bezig om alles te hebben, een job, een gezin en sociale contacten, dat het uiteindelijke resultaat is dat ze niets hebben. Vrouwen hebben geen tijd meer om hun leven een andere wending te geven en zich op iets nieuws te gooien.”

De droom van 4 op de 5 vrouwen is de koffers te pakken, het vliegtuig op te stappen naar welk vreemd oord dan ook. 3 op de 10 vrouwen zijn dan weer tevreden als ze aan anderen eens zouden kunnen zeggen wat ze écht van hen vinden. En een nieuwe woning of een nieuwe haarsnit kan ook al wonderen doen.

lees ook