Tanja Dexters bevallen van Valentina

Tanja Dexters (33) is maandag bevallen van haar eerste kindje. Het dochtertje van de voormalige Miss België heeft de naam Valentina gekregen.

Valentina is de eerste baby van Tanja Dexters en haar partner Miguel Dheedene. Het meisje is 47,50 centimeter groot en weegt 2,9 kilogram.

Tanja Dexters werd in 1998 verkozen tot Miss België. Na haar missverkiezing begon ze een media- en modelcarrièrre. De blondine was jarenlang het gezicht van lingerieproducent Marie Jo. Op televisie presenteerde ze onder meer "De rode loper" en "Mediamadammen".

De laatste jaren werkt Dexters ook aan een carrière als zangeres. Ze nam deel aan een preselectie van het Eurovisiesongfestival als solozangeres. Vorig jaar richtte ze samen met drie andere vrouwen de meidengroep Jameerah op.