Harrison Ford en Calista Flockhart getrouwd

Het Amerikaanse acteurskoppel Harrison Ford en Calista Flockhart is dinsdag getrouwd in de staat New Mexico in het zuidwesten van de Verenigde Staten. Ford is in New Mexico voor de opnames van de film "Cowboys and aliens".

De 67-jarige Harrison Ford en zijn 22-jaar jongere vrouw begonnen een relatie in 2002. In 2001 adopteerde Calista Flockhart een zoon, Liam. De adoptiezoon van Ford en Flockhart woonde volgens verschillende Amerikaanse media de huwelijksceremonie bij.

Harrison Ford acteerde in onder meer "Star Wars", "Blade runner" en "Indiana Jones". Voor de zestiger is het zijn derde huwelijk. Hij heeft al vier kinderen en drie kleinkinderen uit zijn vorige huwelijken.

"Ally McBeal"- ster Calista Flockhart stapt voor het eerst in het huwelijksbootje. Vorig jaar maakten Flockhart en Ford hun verloving bekend.