Jan Van Looveren doet het met een bigband

Acteur en televisiepresentator Jan van Looveren is klaar voor een nieuwe uitdaging. "De Joeri" uit "Trigger happy" gaat op tournee met de bigband Vlad's Big Bite.

"Jan Van Looveren wordt samen met acteur Jonas Van Geel het gezicht van de nieuwe tournee van Vlad's Big Bite, een "striking fresh big band", aldus de website van de groep.

De bigband brengt klassiekers uit de jaren 20 en 30, onder meer "In the mood", "Sing sing sing" en "Mack the knife". Jan Van Looveren belooft in de krant een "proper kostuum" aan te trekken voor de voorstelling in de uitverkochte Arenbergschouwburg in Antwerpen.

Van Looveren bereidt zich volop voor op de nieuwe uitdaging. "Jonas en ik hebben de liedjes verdeeld. Ik beluister de liedjes die ik ga zingen op mijn iPod en zing met alle plezier mee", zegt de acteur in Het Nieuwsblad.