Dolce & Gabbana geven verjaardagsfeestje

Het Italiaanse modeontwerpersduo Dolce & Gabbana heeft in Milaan een chique feestje gegeven om het 20-jarige bestaan van zijn herenlijn te vieren. Heel wat bekende liefhebbers van Dolce & Gabbana kwamen naar Milaan, vooral vrouwelijke sterren, want al werd dan de verjaardag van de herenlijn gevierd, het merk is eigenlijk bekender voor zijn vrouwenkleren.

Actrice Monica Bellucci, een van de muzes van het modeduo, was present, net als haar collega's Juliette Binoche en Rachel Weizs, voormalig topmodel Eva Herzigova en Hollywoodster Matthew McConaughey.

Domenico Dolce (uiterst rechts op de foto), een Siciliaan, en Stefano Gabbana (uiterst links op de foto), een Milanees, waren tot 2005 niet alleen professioneel, maar ook privé een koppel. Ze gingen uit elkaar, maar werken wel nog altijd samen.