"Het klikt echt megagoed tussen ons"

Over een half jaar gaat een van de dromen van Natalia in vervulling: dan staat ze op het podium van het Sportpaleis met Anastacia, van wie ze alle platen heeft. Afgelopen weekend stelden de twee zangeressen zich al samen voor aan de pers. "Het klikt megagoed", klonk het enthousiast.

Natalia zong al in het Sportpaleis met The Pointer Sisters en En Vogue. "Anastacia stond in mijn top drie voor een "Natalia Meets", maar het heeft langer geduurd voor het lukte", vertelt Natalia, om dan te concluderen dat "de aanhouder wint".

Anastacia raakte overtuigd van Natalia's professionaliteit toen ze een dvd van haar optredens met En Vogue zag. "Vrouwelijk, sterk, power, energie,... Ik zag het zitten".

Anastacia vindt trouwens dat Natalia op haar lijkt, zij het dan in een langere versie. "Ze is zo groot als ik me voorstel dat ik zelf ben", zegt de 1,58 meter "lange" Amerikaanse over haar 20 centimeter grotere collega. "Ik ben maar de mini-uitvoering".

Tijdens de fotosessie leverde het verschil in lengte komische taferelen op, maar voor de rest pasten Natalia en Anastacia goed samen. "Ook als dat niet zo was geweest, hadden we het professioneel zeker tot een goed einde gebracht", meent Natalia. "Maar dat het zo megagoed klikt, zal zeker een meerwaarde zijn voor de show."

Er zijn vier concerten gepland in het Sportpaleis. Het eerste staat geprogrammeerd op 14 januari 2011.