Drama Genk: drie doden door CO-vergiftiging

Bij het gezinsdrama dat vorige week in Genk aan het licht kwam, zijn drie van de vier slachtoffers om het leven gekomen door CO-vergiftiging. Dat meldt het parket van Tongeren.

Vrijdag  werden in de Peperhofstraat in Genk de lichamen gevonden van een 35-jarige man, een 37-jarige vrouw en hun twee kinderen.

Het leger, de werkgever van de vader, sloeg alarm toen de man enkele dagen niet was komen opdagen. De hulpdiensten gingen daarop kijken in de woning en vonden daar de lichamen van de vier slachtoffers.

Wat er juist gebeurd is blijft nog onduidelijk. "We kunnen voorlopig enkel bevestigen dat drie van de vier slachtoffers omkwamen door een CO-vergiftiging", zegt Michel Zegers van het parket. " Voor het vierde slachtoffer moet het nog vastgesteld worden en voor het overige moeten we de resultaten van de lijkschouwing afwachten."