Folders over onopgeloste moord in Temse

In een ultieme poging om het onderzoek naar een onopgeloste moord in Temse nieuw leven in te blazen, worden vandaag in de gemeente ruim 13.000 folders verspreid. In de folder vragen de speurders de medewerking van de bevolking bij het zoeken naar mogelijke aanknopingspunten.

Het slachtoffer verdween een jaar geleden en werd drie dagen later dood teruggevonden op een afgelegen plaats bij de Scouselestraat in Temse.

Hij werd het laatst levend gezien op maandag 22 juni 2009 rond 17.30 uur aan zijn woning in de Oscar Verdurmenlaan. Daarna zou hij met de fiets vertrokken zijn naar een Turks café in de Hoogkamerstraat.

De volgende dag was hij niet op zijn werk. Zijn fiets werd die dag teruggevonden aan het café De Zwarte Zee, maar geen enkele getuige heeft de man daar gezien.