Twee sm-meesteressen gearresteerd in Brecht

In Brecht is gisteren een 58-jarige man om het leven gekomen tijdens een bezoek aan een sm-club. De twee meesteressen die tijdens zijn bezoek in de club aanwezig waren, zijn vandaag door het parket gearresteerd. Dat bevestigt parketwoordvoerder Paul Van Tigchelt.

"Op basis van eerste onderzoeksverrichtingen hadden we voldoende aanwijzingen dat het slachtoffer, een vijftiger uit Groot-Brittannië, geen natuurlijke dood is gestorven", zegt Van Tigchelt.

"Daarop werden de twee aanwezige dames, die werkzaam zijn in die club, gearresteerd door het parket en hebben we de onderzoeksrechter gevraagd om ze aan te houden voor opzettelijke slagen en verwondingen met voorbedachtheid en de dood tot gevolg, maar zonder het oogmerk om te doden."

Over het verdere verloop van het onderzoek wordt voorlopig niet gecommuniceerd.

Meest gelezen