Zonovergoten podium op Rock Voor Specials

Honderden muziekliefhebbers met een handicap zijn naar Doornzele bij Evergem gereisd om te genieten van de optredens op Rock Voor Specials.

Het tweedaagse rockfestival is van start gegaan met een optreden van Intergalactic Lovers en Absynthe Minded. Meuris heeft intussen ook al zijn ding gedaan op het zonovergoten podium.

"Rock Voor Specials is een heel tof initiatief. Het is niet altijd gemakkelijk voor mensen met een handicap om een festival te bezoeken. Hier wordt dat heel goed georganiseerd", aldus Bert Ostyn van Absynthe Minded.  Meer dan 250 vrijwilligers leiden het festival in goede banen.

Daan geeft het laaste concert op de eerste dag van Rock Voor Specials af. Daarna staat Peter Van de Veire met Gerrit K. achter de draaitafels. Morgen zijn er optredens van onder anderen The Black Box Revelation, Flip Kowlier, Channel Zero en K's Choice.