68-jarige man vermoord in Hasselt

In de Hasseltse wijk Runkst is gisteravond een 68-jarige man vermoord. Het bericht staat in Het Belang van Limburg en is door verschillende buren aan Radio 2 Limburg bevestigd.

De moord zou zijn gebeurd in de woning van een vriend van het slachtoffer, waar de man op bezoek was. De twee vrienden zouden een conflict hebben gehad, maar waarover de ruzie ging,  is nog niet duidelijk.

Rond 21 uur hoorden buren geweerschoten en verwittigden ze de lokale politie. De onderzoeksrechter, de gerechtelijke politie en het labo waren nog tot 's avonds laat ter plaatse voor het onderzoek. De vriend van het slachtoffer wordt verhoord. Ook diens broer, die vlak na de feiten op bezoek kwam, is meegenomen voor verhoor.

Bij de politie is intussen een persstop afgekondigd, het parket onderzoekt de zaak.