Anonieme rapper jaagt politie gordijnen in

In de Britse stad Manchester veroorzaakt een rapper heel wat wrevel bij de lokale politie. De afgelopen drie maanden belde de rapper ruim 700 keer naar het politiebureau, niet om te klagen, maar om te bidden, te zingen en te rappen.

Ruim drie maanden wordt de politie van Manchester getergd door de rapper die met een Jamaicaans accent zijn muzikale kwaliteiten met hen deelt. Pogingen om komaf te maken met de rapper draaiden tot dusver op niets uit.

Nochtans deden de agenten aardig wat moeite. Zo hebben ze al meer dan 60 simkaarten van de man geblokkeerd, maar even later belde hij gewoon opnieuw met een nieuwe simkaart.

Als allerlaatste redmiddel heeft de Britse politie nu geluidsfragmenten van de bellende rapper online gezet. Daarmee hoopt de politie eindelijk de identiteit van de man te achterhalen.

lees ook