Sandra Bullock op gitaar? Liever niet

Afgelopen dinsdag werd in Nashville een benefietconcert georganiseerd voor de slachtoffers van de overstromingen daar in mei. Tot de aangekondigde vedetten behoorden onder andere Taylor Swift en Miley Cyrus. Maar plots verscheen actrice Sandra Bullock op het podium, met een gitaar in de aanslag en de overtuiging dat ze iets "Nashville-achtigs" wilde doen. "Hou nu even jullie mond", vroeg ze aan het overenthousiaste publiek.

Na het aftellen waagde ze zich aan de beginnoten van Deep Purples "Smoke on the water", zij het in slow motion en er al gauw de brui aan gevend. "Wie hou ik voor de zot? Het klinkt rotslecht", besloot ze en kondigde vervolgens zangeres Faith Hill aan. Hill vond dan weer dat Bullock stante pede een platencontract moest krijgen.

Het benefietconcert zou ruim 1,6 miljoen euro opgebracht hebben.

lees ook

    Meest gelezen