Willem Vermandere op Dranouter

Willem Vermandere treedt op zaterdag 7 augustus op op Dranouter. Het festival zet de West-Vlaamse volkszanger in de bloemetjes voor zijn 70e verjaardag. Vermandere zal optreden met zijn vaste groep, maar er zullen ook gasten op het podium staan als Wouter Deprez, Jean Blaute en Eva Deroovere.

Het optreden zal al beginnen om 11 uur 's morgens in de Clubstage. Ook Hannelore Bedert, Klaas Delrue, Mira, Wannes Cappelle, Geert Verdickt, Jackobond, Koen Decauter en Johan Vandenberghe zullen Vermandere komen feliciteren.

Andere nieuwe namen die zijn toegevoegd aan de affiche: Meuris, Orchestre International de Vetex, Peggy Sue, La Maison Tellier en ook heel wat dj's. Voor de kinderen is er Kapitein Winnokio, een stripconcert met Jan Desmet en Kim Duchateau en Circus Hoetchatchov.

Dranouter vindt plaats van 5 tot en met 8 augustus. Eerder bevestigden al dEUS, Anouk, Paolo Conte, Tindersticks, The Pogues, Joss Stone en Tom McRae.