Dodelijk ongeval met busje in Zoersel

Op de E34 bij Zoersel zijn drie mensen om het leven gekomen bij een zwaar verkeersongeval. Een bestelwagen reed in op een vrachtwagen die trager was gaan rijden. In de bestelwagen zaten zeven mensen, drie van hen overleefden de klap niet.

Twee inzittenden zijn nog in levensgevaar en nog twee anderen zijn zwaargewond.

Een wagen met een boot achteraan had de vrachtwagen ingehaald. De chauffeur van de vrachtwagen gaf een lichtsignaal, waardoor de wagen met boot zich op de pechstrook parkeerde. De vrachtwagen minderde vaart en kwam zelfs tot stilstand naast de wagen.

De bestuurder van de bestelwagen had dit blijkbaar te laat opgemerkt en reed met volle snelheid op de vrachtwagen in. Het ongeval gebeurde ter hoogte van Zoersel. De weg was een tijdje afgesloten in de richting van Antwerpen.