Colin Farrell gaat Ozzy Osbourne spelen

De Ierse acteur Colin Farrell gaat rockzanger Ozzy Osbourne vertolken in een film over diens leven. Farrell draagt de voorkeur weg van Paramount Pictures en MTV Films, die de biopic maken.

Ozzy Osbourne (kleine foto) had in eerdere interviews laten weten dat hij het liefste had dat iemand uit Birmingham de rol zou spelen. Osbourne is zelf afkomstig uit die stad in Groot-Brittannië. Zijn vrouw Sharon had Johnny Depp in gedachten. Colin Farrell is bekend van zijn rollen in "In Bruges" en "Miami Vice".

Ozzy Osbourne is de zanger van Black Sabbath en heeft als bijnaam Prince of Darkness. Hij is vooral bekend van de MTV-realityreeks "The Osbournes", waarin hij en zijn familie gevolgd worden.

Osbourne groeide op in een arm gezin, dat onderdrukt werd door een gewelddadige vader. Hij belandde in zijn jeugd op het verkeerde pad, maar herpakte zich door in de jaren 60 een muziekcarrière te beginnen. Die ging gepaard met decennialang drank- en drugsmisbruik.

Ook Colin Farrell is niet vies van drugs en alcohol. De acteur staat ook bekend als een rokkenjager. Zowel Osbourne als Farrell schuwen schuttingtaal niet.