Steph Goossens neemt afscheid van "Thuis"

Steph Goossens, de acteur die vooral bekend is van zijn rol als Cois Pelckmans in de Eén-reeks "Thuis", gaat in het najaar aan de slag bij VT4. Hij wordt er een van de gezichten van het nieuwe dagelijkse magazine "Vlaanderen vandaag".

"Ik ben 44 jaar en het zou bizar zijn dan al geen andere ambities meer te koesteren. Hier sneuvelt vandaag dus geen deel van het "huishoudelijk servies". Integendeel: wij blijven met zijn allen ook in de toekomst graag een taske koffie drinken", zegt Goossens.

Op 30 september is het de laatste werkdag van de acteur bij "Thuis". Zijn personage Cois Pelckmans zal nog tot eind december te zien zijn in de populaire reeks. Pelckmans zal dan na 14 jaar verdwijnen uit "Thuis". Hoe dat zal gebeuren is nog niet bekend.

Goossens presenteerde voor de openbare omroep ook programma's als "Vlaamse gaaien", "Open op zondag" en "Fata morgana". "Steph was een fijne collega om mee samen te werken", zegt Jean Philip De Tender, netmanager van Eén. "Ik wil hem dan ook van harte bedanken voor zijn jarenlange toewijding en succes wensen met zijn nieuwe opdracht."