Dannii Minogue bevallen van zoontje

De Australische zangeres en mediafiguur Dannii Minogue is bevallen van een zoontje. "Moeder en baby stellen het goed en de papa is heel fier", meldt de woordvoerder van de jongere zus van Kylie Minogue.

Het jongetje is het eerste kind voor Dannii Minogue en haar vriend Kris Smith. De baby heeft de naam Ethan Edward Smith gekregen.

Dannii Minogue is in Australië bevallen. Op dit ogenblik wordt ze in de jury van de Britse talentenjacht "X factor" vervangen door Pussycat Doll Nicole Scherzinger. In het najaar zal Dannii Minogue haar plaats in de jury van het programma weer opnemen.

Dannii Minogue begon haar carrière - net als haar wereldberoemde grote zus Kylie - in een Australische soapserie.  Na rollen in "Skyways" en "The Sullivans" acteerde ze in "Home and away". Daarna begon ze aan een niet onverdienstelijke zangcarrière. In Australië gingen de albums van Dannii Minogue vlot over de toonbank. In België kon ze geen potten breken in de hitparade.