"Ik rouw om het verlies van mijn dochter"

Nadat actrice Heidi Montag verschillende keren op korte termijn onder het mes geweest was om een perfecter gezicht en lichaam te krijgen, kon haar moeder, Darlene Egelhoff, dat maar weinig waarderen. Op tv vroeg ze zich luidop af waarom haar dochter zo erg op Barbie wilde lijken. Montag ervoer dit als een regelrechte vernedering en plein public en verbrak alle contact met haar moeder. Egelhoff zegt nu dat dat vreselijk veel pijn doet.

Na de publieke opmerkingen van de moeder, waaronder ook dat ze vond dat haar dochter er vroeger veel beter uitzag, waagde Egelhoff (zie kleine foto) zich in mei toch onaangekondigd tot de deur van Montags huis. Maar dochterlief belde prompt de politie en liet de media weten dat ze haar moeder liever niet meer wou zien en dat ze absoluut geen behoefte had om met haar te praten.

“Ze heeft mijn hart uit mijn lichaam gerukt door haar opmerkingen. Ze wil niets liever dan drama in mijn leven brengen”, aldus de actrice van “The Hills”.

Moeder Egelhoff kan de situatie moeilijk aanvaarden, zoals bleek tijdens een recent tv-optreden op MTV. “Ik had nooit gedacht dat ze me helemaal uit haar leven zou verbannen. Ik slaap al maanden bijna niet. Ik moet slaappillen gebruiken. Soms vrees ik ervoor dat ik de volgende dag niet meer haal. Ik rouw om het verlies van mijn dochter. Ja, het doet pijn. Het doet meer pijn dan ik ooit heb durven denken. En toch blijf ik denken dat ik al het mogelijke voor haar gedaan heb”, zei ze met tranen in de ogen.

lees ook