Vrouw en kind dood gevonden in Wilrijk

In Wilrijk heeft de politie gisteren een 28-jarige vrouw en een kind van 4, vermoedelijk de dochter van de vrouw, dood aangetroffen in hun huis aan de De Bruynlaan.

Buurvrouw Jessica Roger had de politie verwittigd omdat ze een vreemde geur had opgemerkt rond haar eigen huis. "De politie is heel lang binnengebleven", zegt Roger, "en ze hebben na een half uur gezegd dat de vrouw met haar kind overleden was."

Volgens de buren had de vrouw van Marokkaans origine al maanden moeite om haar rekeningen en de huur te betalen. "Ze had heel veel financiële problemen", zegt Roger. "Ze was ook depressief, ik zat wel heel hard in met de vrouw."

Volgens de eerste vaststellingen van het parket blijkt dat de vrouw en het kind al enkele dagen geleden zijn overleden. Wat de oorzaak van het overlijden was, kon nog niet worden vastgesteld.

Meest gelezen