Koop een ticket, steun het goede doel

Aan elke bezoeker van een aantal grote zalen wordt vanaf nu gevraagd of hij bij de aankoop van zijn tickets 1 euro extra wil schenken voor de Live Entertainment Foundation. Deze organisatie wil via de campagne "Tover een glimlach voor 1 euro" ook kansarmen gratis of tegen sterk verminderde tarieven voorstellingen laten bijwonen.

De deelnemende zalen zijn de Stadsschouwburg en de Zuiderkroon (foto) in Antwerpen, de Capitole in Gent en Vorst Nationaal in Brussel. Bij de aankoop van een ticket aan de kassa of online via Sherpa kunnen geïnteresseerden 1 euro extra betalen die integraal naar de werking van de Foundation gaat.

Het geld zal volgens de organisatie gebruikt worden "om het leven van kansarmen wat op te vrolijken door hen gratis of tegen sterk verminderde tarieven uit te nodigen op een van de vertoningen van de Music Hall Group".