Koen Wauters in film "Gooische vrouwen"

Zanger en presentator Koen Wauters gaat een rol spelen in de film "Gooische vrouwen". De film is een vervolg op de gelijknamige Nederlandse tv-serie.

Wauters zal in de huid kruipen van de Vlaamse zanger Jean Philippe. Jean Philippe is de Vlaamse evenknie van Martin Morero, de Nederlandse zanger in de serie en film. Net als Martin Morero is Jean Philippe een echte vrouwenversierder.

Koen Wauters is als acteur niet aan zijn proefstuk toe. Twintig jaar geleden speelde hij al in de films "Intensive care" en "My blue heaven".

"Gooische vrouwen" gaat over 4 vriendinnen die in een luxueuze wijk wonen in Nederland, Het Gooi. Een van de vier is Cheryl Morero die vertolkt wordt door Linda De Mol. Zij ontwikkelde ook de serie, als Nederlandse variant op de Amerikaanse reeksen "Desperate housewives" en "Sex and the city".

De film gaat voort waar de serie eindigde. Cheryl, Anouk, Claire en Roelien, die ieder hun eigen weg gingen, gaan samen op vakantie naar Zuid-Frankrijk.

Meest gelezen