E19 versperd na botsing van vrachtwagens

Een kop-staartbotsing tussen twee vrachtwagens in Meer heeft vanavond heel wat verkeershinder veroorzaakt op de E19 richting Nederland. De weg was volledig versperd en tijdens de avondspits stond er een file van 10 kilometer vanaf Hoogstraten.

Volgens het Vlaams Verkeerscentrum was er sprake van zwaargewonden. De brandweer van Hoogstraten moest een geknelde bestuurder bevrijden.

Door het ongeval, dat rond 16.35 uur gebeurde, was de hele weg in de richting van Nederland versperd. Personenwagens konden enkel door via de pechstrook. Het vrachtvervoer moest omrijden via de uitrit transportzone en kon dan via de parallelweg terug op de E19 via een parking in Nederland.

Pas nadat de vrachtwagens getakeld waren, kon de weg opnieuw worden geopend. Tijdens de avondspits stond er een file van 10 kilometer vanaf Hoogstraten.