Pitt en Jolie krijgen schadevergoeding

Het Amerikaanse acteurskoppel Brad Pitt en Angelina Jolie neemt genoegen met de voorgestelde minnelijke schikking van de Britse tabloid News Of The World. Het koppel had de krant aangeklaagd nadat er berichten over een nakende echtscheiding waren gepubliceerd.

Brad Pitt en Angelina Jolie daagden News Of The World in januari voor de rechter in Londen. De krant had geschreven dat het koppel een regeling over het hoederecht over hun kinderen had getroffen.

De advocaat van het koppel, Keith Schilling, noemde de berichten "vals en een inbreuk op de privacy". De rechtszaak kwam vanochtend voor in het hooggerechtshof in Londen.

Tijdens de hoorzitting zei Schilling dat News Of The World een rechtzetting zal publiceren en een schadevergoeding zal betalen. De krant heeft bevestigd dat er een schikking is getroffen, maar heeft geen details over de schikking bekendgemaakt.