Tom Cruise kruipt achter het stuur bij "Top gear"

De makers van het populaire BBC-programma "Top gear" hebben na jaren acteur Tom Cruise kunnen strikken. Hij zal achter het stuur kruipen in de rubriek "Star in a reasonably priced car". "De afgelopen weken hing er spanning in de lucht van het kantoor", klinkt het bij "Top gear".

Cruise stelt momenteel zijn nieuwste prent "Knight and day" voor in Groot-Brittannië (foto). Daarin speelt hij de rol van geheimagent en neemt hij een vrouw (rol van Cameron Diaz) op sleeptouw. Cruise zal ook Diaz meenemen voor de opnames van "Top gear".

"We kunnen zeggen dat we nog nooit in de geschiedenis van het programma zulke grote namen te gast hebben gehad", zeggen de makers van het autoprogramma.

Eerder namen al Rupert Grint (Harry Potter) en Simon Cowell de uitdaging aan in "Star in a reasonably priced car".

Meest gelezen