Orlando Bloom stiekem getrouwd met Miranda Kerr

Hollywoodacteur Orlando Bloom is in het allergrootste geheim getrouwd met zijn verloofde Miranda Kerr. De 27-jarige Kerr is een Australisch fotomodel. Vorige week waren ze nog samen te zien toen Bloom een eredoctoraat kreeg aan de universiteit van Kent (foto).

Wanneer of waar het huwelijk precies plaatsvond, is niet bekend. Het was alleszins een bescheiden en intiem huwelijksfeest en het koppel is nu op huwelijksreis. De twee hadden pas een maand geleden aangekondigd dat ze verloofd waren.

Het is de manager van Kerr die het nieuws van het huwelijk vandaag bekendmaakte in een persbericht. In de verklaring stelde manager David Jones dat Kerr niet aanwezig zou zijn tijdens een speciaal evenement van zijn winkel omdat ze op huwelijksreis is met haar partner Orlando Bloom.

In de verklaring citeerde Jones Kerr ook. "Ik kijk ernaar uit om terug naar Australië te keren en deze gebeurtenis met mijn familie en vrienden te vieren", stelt Kerr in de verklaring.

Bloom en Kerr leerden elkaar backstage kennen bij een show van het lingeriemerk Victoria's Secret in 2006, waarvan Kerr een van de gezichten is. Pas een jaar later zijn de twee ook een relatie begonnen met elkaar.

Orlando Bloom speelde onder andere mee in "Lord of the Rings" en "Pirates of the Caribbean".