Wie wil er ruiken als Jennifer Aniston?

De Amerikaanse actrice Jennifer Aniston heeft haar eigen parfum voorgesteld in de bekende winkel Harrod's in Londen. De 41-jarige actrice moet zowat de laatste Hollywoodster geweest zijn die nog geen eigen parfum had. Die "fout" is nu rechtgezet.

Eerder ging het bericht de wereld in dat het parfum de naam "Lolavie" zou krijgen, maar last minute werd het - zeer origineel- "Jennifer Aniston" genoemd. "Lolavie" stond voor "laughing at life", maar de naam bleek net iets te veel te lijken op een ander parfum. "Het zou te verwarrend worden voor de klanten", zei Aniston daarover.

Hoe de geur ruikt, is wat gissen. Aniston heeft zich laten inspireren door haar jeugd. Er groeide jasmijn in haar tuin en ze heeft goede herinneringen aan de zee van haar vakanties in Los Angeles.  Ze omschrijft het als "sexy and clean", "bloemig zonder naar bloemen te ruiken". De actrice is zelf heel betrokken geweest bij de samenstelling van het parfum. Ze heeft meer dan een jaar geurtjes geroken vooraleer ze het juiste vond.

Om de nodige aandacht te krijgen, zijn (half)naakte reclamecampagnes bedacht. Er zijn twee prototypes: Jennifer Aniston frontaal met een dekentje voor zich en Jennifer Aniston in zij-aanzicht waarbij ze "niets anders aanheeft dan haar shortje en haar parfum". De foto's "lekten" enkele dagen geleden al in de Britse roddelpers.

Jennifer Aniston raakte bij het grote publiek bekend dankzij haar rol in de tv-serie "Friends". Ook haar huwelijk met acteur Brad Pitt bezorgde haar de nodige aandacht. Het koppel is inmiddels gescheiden.

Meest gelezen