"Ik ben door het oog van de naald gekropen"

Annelies Winten van het accordeonduo The Sunsets is donderdag over de kop gegaan met haar auto, nadat ze een klapband had gekregen. De accordeoniste liep een sleutelbeenbreuk en een diepe snijwonde aan de arm op.

"De politie heeft me gezegd dat ik door het oog van de naald ben gekropen. Ik herinner me weinig van wat er precies gebeurd is", aldus Annelies Winten.

De Nederlandse cd-release van het album "Fiesta" komt niet in gedrang. "Diverse tv-shows zijn vooraf ingeblikt", meldt het management van The Sunsets.

Vandaag mag Annelies Winten het ziekenhuis verlaten. De komende dagen zal blijken hoe lang de herstelperiode zal duren. De eerstkomende optredens zijn afgelast.  "Samen met Matthias Lens, de accordeonpartner van Annelies, wordt bekeken hoe dit het beste kan opgelost worden", klinkt het.