"Jambers 20 jaar later" in 2012

Tv-maker Paul Jambers draait momenteel voor een nieuw programma waarin hij mensen die hij ooit portretteerde opnieuw gaat opzoeken. De werktitel luidt "Jambers 20 jaar later", het programma wordt uitgezonden vanaf januari 2012.

"Ik denk dat het spannende tv wordt", zegt Jambers tijdens een interview op de Nederlandse Radio 538. "Ik ga een aantal geïnterviewden opnieuw opzoeken voor mijn terugkeer op tv."

De tv-maker heeft al een opname achter de rug met een man die dol was op extravagante kledij. De man geeft nu modeshows in een bejaardentehuis. Welke zender "Jambers 20 jaar later" gaat uitzenden, is nog niet bekend.

In januari maakte Jambers nog zijn terugkeer naar de VRT voor een vervolg op het "Panaroma"-programma "De klas van '80". De tv-maker genoot begin jaren 90 grote populariteit op Vtm met "Jambers", met portretten over spraakmakende mensen. Een decennium later pakte hij uit met de "10 jaar later"-reeks.