"Penélope Cruz is in blijde verwachting"

De Spaanse actrice Penélope Cruz is volgens de Madrileense krant El Mundo in verwachting van haar eerste baby van haar echtgenoot Javier Bardem.

Op dit ogenblik werkt de 36-jarige actrice aan het vierde deel van "Pirates of the Caribbean", waarin ze een oude vriendin van piraat Jack Sparrow vertolkt.

Volgens El Mundo zou Cruz meer op haar gezondheid letten en is de actrice gestopt met roken. De krant heeft ook uitgeplozen dat ze vermoedelijk voor een aantal actiescènes een stuntvrouw heeft ingehuurd. Het is niet de eerste keer dat de Spaanse media berichten over de zwangerschap van Cruz.

Begin juli trouwde Penélope Cruz met haar Spaanse collega Javier Bardem. Ze hebben allebei al een Oscar gewonnen: Cruz voor haar bijrol in "Vicky Cristina Barcelona" en Bardem voor zijn bijrol in "No country for old men".

Meest gelezen