Acteur Mark Ruffalo is de nieuwe Hulk

Samuel L. Jackson heeft de cast voor de film "The avengers" voorgesteld. Dat gebeurde tijdens het Comic-Confestival in San Diego. Alle acteurs verschenen op het podium. Mark Ruffalo vertolkt de rol van de Hulk.

Jackson verraste 6.000 fans op het Comic-Confestival. Zij waren de eersten die de volledige cast van "The avengers" mochten zien. "The avengers" draait rond een groep van Marvel-superhelden.

De laatste weken waren er heel wat speculaties over de rol van de Hulk. Edward Norton, die in 2008 nog "The incredible Hulk" speelde, werd gedumpt omdat hij niet creatief en gemotiveerd genoeg zou zijn. De rol van groene held wordt nu ingevuld door Mark Ruffalo (foto klein).

Robert Downey Jr. wordt Iron Man, Scarlett Johansson de Black Widow en Samuel L. Jackson zelf, Nick Fury. "The avengers" komt in 2012 in de zalen.