Proces tegen No Angels-zangeres gestart

In het Duitse Darmstadt is het proces van start gegaan tegen Nadja Benaissa van de Duitse meidengroep No Angels. Benaissa moet voor de rechter verschijnen omdat ze een man met het aidsvirus zou hebben besmet.

De 28-jarige Nadja Benaissa zou tussen 2004 en 2006 met drie verschilende mannen geslachtsgemeenschap hebben gehad, zonder hen te zeggen dat ze hiv-positief was. Een van de mannen heeft intussen aids.

Nadja Benaissa moet zich verantwoorden voor gevaarlijke slagen en verwondingen en riskeert een celstraf van tien jaar. Het proces zou vijf dagen duren. Benaissa verontschuldigde zich tijdens de zitting, maar ontkende dat ze bewust iemand besmet had.

Nadja Benaissa won met haar meidengroep No Angels in 2000 de Duitse versie van de talentenjacht "Popstars".

Meest gelezen