Fans Limp Bizkit kunnen gratis naar repetitie

De Amerikaanse rockband Limp Bizkit houdt vandaag een openbare repetitie in zaal De Effenaar in Eindhoven. Fans van de band kunnen gratis zien en horen hoe de Europese tournee wordt voorbereid.

Limp Bizkit trekt binnenkort met "2010theyearoftheCobra" door Europa. In Eindhoven repeteert de band niet alleen de nummers die zullen worden gespeeld, maar wordt ook de lichtshow uitgetest. Fans uit heel Nederland zijn speciaal afgezakt om de band gratis aan het werk te zien.

Morgen speelt de groep een uitverkocht optreden in dezelfde zaal,  maar dat optreden is wel betalend. Over enkele dagen staat de groep, bekend van onder meer "Nookie" en "Rollin", op Pukkelpop in Hasselt.

Wie ze daarna nog aan het werk wil zien, zal verder moeten reizen. In september start de tournee langs alle grote concertzalen van Europa, maar België wordt niet meer bezocht.