Kerr en Bloom verwachten eerste kindje

Het model Miranda Kerr en acteur Orlando Bloom verwachten hun eerste kindje. Kerr zou al vier maanden zwanger zijn, zo bevestigde ze aan de Spaanse Vogue.

Al weken gaan de geruchten de ronde dat Kerr in verwachting zou zijn en nu heeft ze zelf het nieuws bevestigd aan enkele vrienden. Die wisten vorige maand al te vertellen dat het model niet meer in een maatje 34 paste, wat de koren op de geruchtenmolen was.

Kerr vertelt in Vogue dat het niet makkelijk was om de zwangerschap verborgen te houden. "Ik herinner me een fotoshoot waarbij ik me vreselijk slecht voelde, maar het was toen nog te vroeg om iets te zeggen", zegt Kerr.

Miranda Kerr en Orlando Bloom hebben elkaar leren kennen in 2006 bij een modeshow van lingeriemerk Victoria's Secret, waarvan Kerr een van de gezichten is. Een jaar later waren ze een koppel, eind juli zijn de twee in het grootste geheim in het huwelijksbootje gestapt.